kolmapäev, 25. jaanuar 2017

Võileivatort röstsaia, sulajuustu ja tilliga

Koostisained

  • 1 Tosta mitmevilja röstsai (või mõni muu meelepärane)
  • 2 x 200 g meelepärast sulatatud juustu
  • 300 g viilutatud sinki
  • 200 g toorjuustu
  • 1 puljongikuubik
  • 200 ml vett
  • sinki
  • till
  • ananass
  • Kaunistamiseks: tilli, kurki, tomatit, salatit, sinki

Valmistamisõpetus

  1. Valmista puljong, lase jahtuda.
  2. Tee võileivatordi täidis: pane kaussi 200 g sulatatud juustu, lisa hakitud sink, riivitud roheline õun ja hakitud roheline värske till.
  3. Teise kaussi pane 200 g sulatatud juustu, lisa hakitud sink, tükeldatud ananass ja hakitud roheline värske till. Jäta osa viilutatud sinki tordi kaunistamiseks.
  4. Lõika ära saiaviilude servad.
  5. Pane 5 puljongiga pintseldatud saiaviilu alusele.
  6. Määri üks osa täidisest saiaviiludele
  7. Pane teine kiht immutatud saiaviile ja lisa täidis ning pane kolmas kiht immutatud saiaviile täidisele.
  8. Tordi küljed ja pealmine osa tuleb katta toasooja toorjuustuga.
  9. Kaunista tort meelepäraselt.
  10. Lase võileivatordil umbes 2 h külmas seista

 Retsept: Anu, http://retseptisahtel.ee/voileivatort/

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar