neljapäev, 19. veebruar 2015
Lihtne šokolaadikook
200 g võid
200 g Annekese šokolaadi, tükeldatud
4 muna
½ tl kaneeli
200 g suhkrut
200 g jahu
Pealesõelumiseks tuhksuhkrut
Eelkuumuta ahi 200 kraadini. Määri 26-28 cm läbimõõduga koogivorm võiga ning puista üle jahuga. Keera vormi nii et jahuseks saab kogu vormi sisepind. Üleliigne jahu koputa vormist välja. Sulata või kastrulis ning lisa šokolaadipalad. Eemalda kastrul tulelt ja lase šokolaadil kuumas sulada. Klopi munad ja suhkur kergelt läbi ning sega kokku pisut jahtunud šokolaadi-või seguga. Sõelu hulka jahu ja kaneel. Sega mass ühtlaseks ning vala ettevalmistatud vormi. Küpseta ahjus 15-17 minuti jagu. Sõelu serveerimisel peale tuhksuhkrut.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar