neljapäev, 22. jaanuar 2015

Tassikoogid

 Šokolaadi oma:

Koostis:
Nisujahu, 70 g
Suhkur-60 g
Kakaopulber, 30 g
Munad-1 tk.
Taimeõli 30 ml
Piima-30ml
¼ tl vanilje ekstrakti
Küpsetuspulber 2 g
¼ tl soola 

/ riivitud šokolaadi-20g/ kui soovid

Kõik koostisosad sega kokku kausi, kalla mass keraamilisse kruusi (mina kasutan 0,4l luminarci kruus). Küpseta mikrolaineahjus täisvõimsusel 3,5 - 4 minut ja ongi valmis.



Küpsise idee

1 spl sulatatud võid
1 spl valget suhkrut
1 spl pruuni suhkrut
3 tilka vanilliekstrakti
Näputäis soola
1 munakollane
1/4 tassi jahu
2 supilusikatäit šokolaadi tükke

Sega omavahel või, suhkrud, vanilliekstrakt ja munakollane. Lisa jahu ja sool ning sega segu ühtlaseks. Lisa šhokolaadi tükid. Vala segu tassi ning pane mikrolaineahju 40-60 sekundiks (kuni küpsis näib valmis).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar