Vaja läheb:
1 kg puhastatud kõrvitsat
2 porgandit
2-3 kartulit
1 sibul
2-3 küüslauguküünt
1 karp sulatatud juustu (150g)
serveerimiseks –till ja roheline sibul, köömned vms
Tükelda kõrvits, porgand, kartul, sibul, küüslauk ning pane potti. Kalla peale vesi, et köögiviljad oleksid kaetud ning keeda tasasel tulel pehmeks. Tõsta pott tulelt, lisa sulatatud juust ning püreesta saumikseriga. Maitsesta supp soola ja pipraga ning kuumuta läbi.
1 kg puhastatud kõrvitsat
2 porgandit
2-3 kartulit
1 sibul
2-3 küüslauguküünt
1 karp sulatatud juustu (150g)
serveerimiseks –till ja roheline sibul, köömned vms
Tükelda kõrvits, porgand, kartul, sibul, küüslauk ning pane potti. Kalla peale vesi, et köögiviljad oleksid kaetud ning keeda tasasel tulel pehmeks. Tõsta pott tulelt, lisa sulatatud juust ning püreesta saumikseriga. Maitsesta supp soola ja pipraga ning kuumuta läbi.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar