150 g külma kartuliputru
150 g külma võid
150 g jahu
100 g riivitud juustu
1 tl maitseainesegu (sool, küüslauk, ürdid, köömned jne)
Näpi kartulipuder, või, jahu ja
maitseainesegu kiiresti enamvähem ühtlaseks tainaks. Mõned võitükid
siin-seal võivad olla. Pigem sega vähem, kui rohkem. Paki tainas
toidukilesse ja tõsta külmkappi 30 minutiks.
Kuumuta ahi 220 kraadini.
Rulli tainas jahusel laual lahti, ca 0,5
cm paksuseks. Puista peale juust ja lõika sobiva suurusega pulgad. Võid
teha ka hoopis keerdusid. Küpseta 12-15 minutit, kuni juust sulanud ja
muutumas kuldseks.
Retsept :
http://www.olgainkitchen.com/2016/11/07/suus-sulavad-kartulipulgad/
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar