neljapäev, 22. september 2016

PITSAKATE ehk KABATŠOKI-TOMATISALAT

PITSAKATE ehk KABATŠOKI-TOMATISALAT

Sobib hästi talvel pitsakatteks kasutada, aga ka niisama salatiks toidu kõrvale.


Umbes
2 kg tomateid
0,5 kg sibulat
1 kabatšok
Pipart, soola suhkrut
Umbes 1 spl äädikat (maitse järgi)
Toiduõli


Valasin potipõhja sortsu toiduõli, hautasin selles natike aega hakitud sibulat, siis sumasin hulka tükeldatud tomatid, keetsin veidi kuni tomat lagunes. Siis valasin hulka kabatšokikuubikud, lasin veel õige väheke keeda, (ei keetnud kabatšokke pudruks) maitsestasin soola, suhkru ja pipraga, törts äädikat sisse ja kuumalt steriliseeritud purkidesse, kaanetasin kohe!


Retsept Rebase Talult :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar