PITSAKATE ehk KABATŠOKI-TOMATISALAT
Sobib hästi talvel pitsakatteks kasutada, aga ka niisama salatiks toidu kõrvale.
Umbes
2 kg tomateid
0,5 kg sibulat
1 kabatšok
Pipart, soola suhkrut
Umbes 1 spl äädikat (maitse järgi)
Toiduõli
Valasin potipõhja sortsu toiduõli, hautasin selles natike aega hakitud
sibulat, siis sumasin hulka tükeldatud tomatid, keetsin veidi kuni tomat
lagunes. Siis valasin hulka kabatšokikuubikud, lasin veel õige väheke
keeda, (ei keetnud kabatšokke pudruks) maitsestasin soola, suhkru ja
pipraga, törts äädikat sisse ja kuumalt steriliseeritud purkidesse,
kaanetasin kohe!
Retsept Rebase Talult :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar